Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Nazwa publiczego serwera TeamSpeak3

Gość - Kizys -

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema! Zakładam publiczny serwer TeamSpeak3 lecz nie mam pomysłu na nazwe ;c Mogli byście zapodać jakieś fajne nazwy dla takowego serwera? Daje LIKE :D

Opublikowano

Może ts3.arbuzowania.net lub ts3.arbuz.net wiem, że sympatyczne nie są ale fajne śmieszna nazwa i oryginalna :D

Opublikowano

Może ts3.arbuzowania.net lub ts3.arbuz.net wiem, że sympatyczne nie są ale fajne śmieszna nazwa i oryginalna :D

Fajne :D Ale zadługie ;C Chodzi o to żeby było krótkie ;c

Opublikowano

Chodzi o chwytającą nazwe jak np. Jutuby czy pogadaj.net

Myślę, że tu chodzi o nazwę, która wpada w ucho a nie o nazwę, która jest odwzorowywana na jakimś innym serwerze.

Trzeba być orginałem, i mieć coś swojego, jeśli dobrze to zaplanujesz i dobrze o to zadbasz użytkownicy sami będą przesiadywać na Twoim serwerze.

Opublikowano

Myślę, że tu chodzi o nazwę, która wpada w ucho a nie o nazwę, która jest odwzorowywana na jakimś innym serwerze.

Trzeba być orginałem, i mieć coś swojego, jeśli dobrze to zaplanujesz i dobrze o to zadbasz użytkownicy sami będą przesiadywać na Twoim serwerze.

Tak. Chodzi o nazwe która wpada w ucho :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...